Werken bij NIRAS en Tabloo?

Heb je een hart voor wetenschap? Heb je zin om je te verdiepen in een wat onbekend, maar boeiend en relevant thema? Tabloo is steeds regelmatig zoek naar gidsen en workshopbegeleiders. Welkom!

Gids in Expoo

Gidsen in Tabloo

Bij Tabloo werken we met zelfstandige gidsen voor onze expo en/of de bergingswandeling. Op dit moment is onze groep Nederlandstalige gidsen voldoende groot. Als er in de toekomst extra gidsen nodig zijn, starten we een nieuwe werving.  

Talenknobbels opgelet: we zoeken op dit moment wel nog mensen die kunnen gidsen in het Frans of Engels. Stel je gerust kandidaat via gids@tabloo.com!

meten is weten

Workshopbegeleider

Ben je student hoger onderwijs? Heb je zin om jongeren (10 - 14 jaar) op een speelse manierwetenschap en tijd te laten ontdekken? En zo tijdens je studie iets bij te verdienen? Dan ben jij misschien wel de geknipte persoon om onze nieuwe workshops te begeleiden!

Voorkennis is niet nodig, enthousiasme wel! 

STORA

Werken bij Tabloo en NIRAS

NIRAS staat in voor het duurzame beheer van al het radioactieve afval in België. Daarbij hebben we maar één doel voor ogen: mens en milieu doeltreffend beschermen, nu en in de toekomst. De zoektocht naar veilige oplossingen is meer dan alleen een technisch vraagstuk. Ook vakgebieden als economie, financiën, ethiek en sociologie zijn er onlosmakelijk mee verbonden. 

Zin om zelf mee te werken aan die belangrijke maatschappelijke opdracht? NIRAS is steeds op zoek naar professionals en deskundigen in diverse vakgebieden.